TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA VAKFI

HAKKIMIZDA

Türkiye Futbol Federasyonu Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfı, TFF' ye kayıtlı ve vize almış olan yardım ve bakıma muhtaç profesyonel futbolcu ile eş ve çocuklarına, sosyal yardımlarda bulunmak üzere 23 Ekim 1999 tarihinde kuruldu. 21.377 profesyonel futbolcunun kayıtlı olduğu Vakıf sisteminde, bugüne kadar 6.500'e yakın kişiye emeklilik ödentisi yapıldı. Vakıf aşağıda belirtilen sosyal yardımlarda bulunur:

• Profesyonel futbolculara yaşam sigortası niteliğinde, transfer ve vize işlemlerinden elde edilen gelirlerle oluşturulan fondan ödeme yapmak.
  • Vakıf hesabına adına en az bir kez katkı payı yatırılmış profesyonel futbolcular ile eş ve çocuklarının faydalanabileceği sosyal yardım hizmeti sunmak.
  • Vakıf hesabına adına en az bir kez katkı payı yatırılmış profesyonel futbolcular ile eş ve çocuklarının faydalanabileceği sağlık yardımı hizmeti sunmak.
  • Vakıf hesabına adına en az bir kez katkı payı yatırılmış profesyonel futbolcular ile eş ve çocuklarının geçim sıkıntısına düşmüş olanlara, nakdi destek vermek.