TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA VAKFI

BAŞVURU

Vakfımız, üyelerimizden ihtiyacı olanlara Bakım ve Yaşam Merkezleri (huzurevi) hizmeti ile nakdi ve sağlık yardımları sağlayacak.

Bu hizmetlerin herhangi birinden yararlanmak isteyen üyelerimiz bu siteden başvuru yapacaktır. Vakıf yönetimince yapılan incelemede ön elemeyi geçen başvurular kapsamlı araştırma için Remedium Medikal Hizmetler Eğitim Araştırma Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketine (Remedium Şirketi) aktarılacaktır.

Söz konusu şirket Vakıf Yönetim Kurulunca bu konuda değerlendirme kuruluşu olarak seçilmiş bulunmaktadır.

Başvurular ile ilgili olarak bu şirket tarafından kapsamlı bir araştırma yapılacak ve hazırlanacak rapor Vakıf Yönetim Kuruluna sunulacaktır.

Başvurular için (olumlu ya da olumsuz) nihai karar mercii Vakıf Yönetim Kuruludur.

Başvuruları olumlu bulunan üyeler Remedium Şirketi’nin periyodik kontrolünde olacaklardır.